Spännande

Idag ska jag på konsultation med en PT, hoppas på ett givande möte. Efter mötet blir det träning. Står på kölistan till Zumba annars blir det en dejt med löpbandet. Ikväll ska jag leta fram stegräknaren, Mars ska jag snitta på 10000 steg om dagen. Måste jobba upp motivationen för det. Visst att jag kommer iväg o tränar men gällande vardagsmotion är jag alldeles för dålig.

Mår som man förtjänar...

Bra alltså:) var duktig o drack resorb två ggr igår o en imorse. Blev ingen utgång som vanligt när man har så trevligt med allt chit chat m tjejerna. Har däremot beställt bakislunch, McD;) Idag står storas dans på schemat, vi satsar på att vara där rätt tid denna vecka;)

Redo att röra mig mot tjejkväll!! Allt lös...

img_0402 (MMS)

Redo att röra mig mot tjejkväll!! Allt löst hemma hos en annan tjej alla kommer dit. Min sambo har sagt att han slänger in en kudde i duschen till mig så är det färdigbäddat!!! Tack för förtroendet;)


Drar till gymmet ofunderar. Skulle på tjej...

img_0398 (MMS)

Drar till gymmet ofunderar. Skulle på tjejmiddag ikväll men det har blivit inställt pga kräksjuka. Så nu blir det till att rodda om!


Å lite mivitotal på det här sen är jag på ...

img_0397 (MMS)

Å lite mivitotal på det här sen är jag på banan för en härlig lördag.


Glädjebesked

Jag bytte bort min fasta ekonomitjänst o gjorde en chansning o hoppade på ett erbjudande om mammavik där jag har hand om all ekonomi för två företag. Började här i juni 2010 och skulle ha vik till sista augusti 2011. Nu visar det sig att det kommer bli förlängt till augusti 2012. Man tackar och bockar!! Ett litet tillägg är att jag har ingen ekonomisk utbildning!!! Men har jobbat m ekonomi i flera år och det känns underbart att man kan komma vidare på jobbstegen ändå. Kan ju numer titulera mig ekonomiansvarig. :)

Besök

Hälsade på vågen i morse och det var ett trevligt besök 57,8 hälsade den mig med. Man tackar för det.


Fredag igen, funkar alltid. Ikväll blir det fredagsmys med familjen. Men först ska jag till frissan efter jobbet. Klipp och färg står på schemat plus ett hål i plånboken efter besöket. men jag har aldrig blivit missnöjd efter ett besök där. Oftast får hon fria händer, när jag går till frisören vill jag attt det ska synas att jag varit där. Sist klippte jag kort men nu vill jag spara ut håret men kanske göra det ljusare, Vi får se vad det blir.

Glömde ta med mig frukost till jobbet. Det...

img_0396 (MMS)

Glömde ta med mig frukost till jobbet. Det här är det enda som finns på jobbet.... Nu gäller det att vara stark o hoppas på att lunchen kommer tidigt:(


Kvällsmål, gotti!!

img_0395 (MMS)

Kvällsmål, gotti!!


1 timme shape och 30 min löpband. Det här ...

img_0394 (MMS)

1 timme shape och 30 min löpband. Det här kommer kännas imorgon garanterat!


Härlig dag

Underbar onsdag. Jobbade två timmar :) sen hade jag en heldag på stan med mamsen med god lunch och en del shopping, me like! Sen bytte jag sällskap till en av mina bästa vänner, gick ut och åt en god middag och fick glädjebeskedet att hon väntar bebis.


En sån där måbra dag med massa energipåfyllning! Hoppas du också unnar dig sånt.


PT möte

Har bokat konsultation med PT på måndag, fortsättning följer:)

Semla och biskvi

Idag förbrände jag iaf biskvin och semlan från i söndags;) Sprang en mil på 1h 6min utan att gå nån gång, me like!!!

Kalorier i massor

Googlade på kaloriinnehållet på gårdagens frosseri, gör aldrig det. Ibland är det verkligen bättre att inte veta. Biskvi- 200 Semla- 500 Mums mums - 160 Daim-500 Resultatet 1360 fucking kalorier!!!! Det lyckas jag inte bränna på löpbandet idag. Ibland är det bättre att vara lyckligt ovetande!!!

Barnen

Ja just det, inatt blev stora magsjuk.....då var man inne på 4e veckan i rad med sjuka barn. Ska göra mitt bästa att hålla dem hemma lite extra ihopp om att de kan stå emot lite dagis baciller sen.


Men ikväll står iaf milen på schemat för mig, idag är jag lite intresserad av kaloriförbrukningen se om det är möjligt att förbränna gårdagens biskvi, semla, kokosboll och godis....låter på gränsen till omöjligt...

Helgen

Fredag-Hade min 22-åriga brorsson på middag och jag kände mig riktigt gammal. Livets frågor gicks igenom som nybliven singel efter ett 3års förhållande undrar han om man träffar nån ny, komemr han nånsin ha råd att flytta hemifrån, kommer hans vikariat bli fast tjänst osv. Det enda jag kunde säga är att allt det där kommer bli av i sinom tid. Man får vara glad över att han kan prata med mig om allt:)

Lördag - karantän efter som mina barn slutat vara friska barn och lilla var magsjuk på natten. Börjar bli van att ställa in alla planer:(

Söndag - kom fina mamma på besök från Småland. Det fikades både en och två gånger. Kände mig som en hetsätare när jag visste att jag nu förbrukat min 3e och sista dag denn här månaden. Passade även på att trycka i mig en del godis på kvällen bara för att liksom. Inte det bästa kanske...men det var gött! Tur att det är en kort månad;)


Lördagslunch, tomatsoppa toppad m kalkon o...

img_0391 (MMS)

Lördagslunch, tomatsoppa toppad m kalkon o feta. Till det nybakat bröd.


Först bitter sen positiv

Jag var ju duktig och packade träningsväskan imorse, sen efter jobbet skulle jag ta bilen till gymmet.......om bilen hade startat!!!!! Grrr....blev bitter, in på jobbet lugnar ner mig går o tar bussen till träningen :-) Avverkar milen på 1h och 8 min, supernöjd.



Quick fix

Nu har jag en del tillställningar framför mig i feb/mars som jag vill vara i den bästa form jag kan vara då och inför en fest gillar jag att köra en quick fix. Ska jag på fest på lördag byter jag gärna ut alla måltider utom lunchen till typ nutrillett mån-ons och jag känner mig genast smalare. Plus att jag då äter så hälsosamt som möjligt tors-fre. Så känner jag mig som mitt bästa jag till lördagen.


Vad tycker du om Quick fix?

5kg

Jag har alltid sagt att jag skulle behöva tappa 5 kg. Det är liksom stående att man kan alltid säga att man vill tappa 5 kg bland folk i min omgivning. Kom lyckligt på igår att nu kan jag inte säga det längre för jag har inga 5 kg jag vill gå ner. Då skulle jag väga 53 kg och det har jag aldrig strävat efter. Me like!!

Packat väskan

Imorse packade jag ner träningskläderna och tog med mig till jobbet, borde väl öka chanserna till att jag kommer iväg?

Komma i form

Vad jag är glad över att jag tog tag i mitt "träningsliv" som inte fanns i oktober. Jag har ju inte haft bråttom men nu visar det iaf resultat. Köpte ett par målbyxor i storlek 28, sitter fint nu.


Grävde fram ett par oanvända jeans fortfarande med prislappen kvar som jag köpte precis innan jag visste att jag var gravid med lilla. Imorgon ska jag ha på dem för första gången. Älskar att klä på mig nu. Annars har jag bott i klänningar och tunikor, visst det är fint och får komplimanger för att jag är uppklädd. Det som är med alla mina klänningar o tunikor är att de MÅSTE kunna dölja magen som är mitt stora problemområde. Nu kan jag äntligen välja någorlunda vad jag vill ha på mig inte vara tvungen till att dölja magen.



It feels greaaat!!! Nu gäller det bara att fortsätta och inte gå tbx till soffpotatislandet!!!


Andra bullar

I did it. Steg ett har ringt o bokat introduktion på gymmet OCH lämnat intresseanmälan för en pt. Nu jevlar!!

Träningen

Det var inte kärlek vid första steget på löpbandet idag inte. 45 minuter blev 6 km, riktigt tunga kilometer med håll dessutom. Den enda känslan efter passet var att man iaf hade tagit sig dit. Men nu när man sitter nyduschad i badrock och raggisar så är känslan bättre. Måste ju inse att träning inte alltid är kul.

Middag på låda I like! har med tiden lärt ...

img_0389 (MMS)

Middag på låda I like! har med tiden lärt mig hur jag funkar med mat, har ofta svackor när jag inte har nån lust att laga mat. Tur nog så är jag tillräckligt klok att när lusten slår till med att laga mat ser jag alltid till att det räcker så jag kan frysa in. Så det finns nästan en veckas hemlagad färdig att värma på mat i frysen. Det gör att jag kan fortsätta ha gott samvete över maten som ställs på bordet o jag har mer tid med kidsen;)


Ombytt o klar men känner mig varken laddad...

img_0388 (MMS)

Ombytt o klar men känner mig varken laddad eller redo. Återkommer med känslan som infann sig efteråt....


Västerbotten o skinka, gotti.

img_0387 (MMS)

Västerbotten o skinka, gotti.


Omvårdnad

Har under kvällen tagit hand om mig fixat naglar, smörjt mig m bus o målat tånaglarna så imorgon kan jag vakna lite freeschare.

Äh

Dags att rycka upp sig va, har bokat träningsdejt med en kompis imorgon. Hoppas han lär mig nåt på gymmet o att vi inte bara kör kondition. På torsdag har jag prelbokat träning m en annan kompis, annars ska stora med en kompis hem efter dagis så kanske att man lämnat in lilla på minisats direkt efter hämtning?! Hoppas det här funkar nu.

Underbara lunch

Ibland smakar maten så där extra bra. Idag blev det en räkceasar med extra räkor o ägg, en riktig proteinbomb. Yummie!

Vågen

Vågade mig på vågen idag, hade inga förhoppningar 58,6 två hekto upp. Det köper jag alla gånger har inte varit hälsan själv. Nu kör jag lite pulver den här veckan vissa måltider. Så jag väger mig nog inte förrän om två veckor för jag vet att tappar jag vikt m pulver så är det ju bara vätska och att jag kommer gå upp det igen.

Dagens frukost....

img_0386 (MMS)

Dagens frukost....


Ge mig styrka

Ingen bra dag. Bara problem på jobbet som jag inte kan lösa på egen hand, tycker inte om när jag inte klarar saker själv. G Träning känns avlägset och jag känner mig tjock. Nu vill jag köra pulverdiet som rivstart tills jag får tbx träningssuget. Vad gör ni när ni tycker allt suger??

Orkar inte mer

Trodde jag hade friska barn men den senaste månaden säger emot. Tur är att helgen har varit frisk och härlig. Nu ringde sambon precis och berättade att stora spytt. Tur för mig att det är sambons pappadag idag så idag kan jag iaf jobba heldag. Men det sabbar ju allt som har med min träning att göra :( Jag måste visst göra upp ett hemmaträningspass, får surfa lite youtube ikväll och göra mitt bästa. Efter den här helgen vill jag bara få svettas loss ordentligt.

Här inne spenderades en bra stund. Underba...

img_0381 (MMS)

Här inne spenderades en bra stund. Underbara bastu, till o med de stora tjejerna hängde i bastun ett tag. J gick ut o rulla sig i snön jag kom aldrig till den nivån att jag kände nåt behov av det. Nu rullar vi hemåt till verkligheten. Ser fram mot denna vecka o längtar efter rörelse på schemat. Har denna helg redan förbrukat två av mina tre snaskdagar.


Tydligen inte bara vi i värmlands skogar.

img_0371 (MMS)

Tydligen inte bara vi i värmlands skogar.


Man bara inbillar sig

Jag hade en vision om hur helgen skulle vara. Typ banan skulle vara 10 min m bil från stugan, verklighet minst en timme sen 20 min promenad. Vision i skogen alla myser i det fina vädret, tänder brasa o grillar korv, verklighet om inte alla barn grät samtidigt så var det minst två åt gången, de tyckte inte alls om det, jag var glad att få i mig en macka på stående fot, elden fick vi släcka då vi till slut konstaterade att det omöjligt gick att vara kvar och tycka det var trevligt. Nu är vi på ett annat stopp men jag sitter kvar i bilen med våra barn då de sover. Längtar efter stugan nu!

Hmm....

Då sitter jag på en lördag kl 7 på morgonen i bilen på väg till Värmlands skogar för att titta på rally..... Stugan var supermysig med övervåning. Ikväll ska det eldas på där så vi får det varmt o gott, hoppas jag inte förfryser när jag ska titta på ointressanta bilar... Vad gör du denna lördag?

Bored

Kommer vi nånsin komma fram???

Barn o bil

Det svänger här. En gråter och en skriker o då är vi vuxna oskyldiga. Jag har röstat för matpaus, och eftersom jag tror att jag är chef så säger vi att det är så det får bli.

On the road

Wow vilken dag. Snökaos i huvudstaden. Bilen blev över natten så insnöad att den inte gick att få loss, inga bussar gick. Tur att man har gångavstånd . Gick o drog ner luvan över ansiktet hela vägen o undrade varför jag sminkat o kammat mig i morse. När jag kom fram var jag krigsmålad med knullrufs trots att jag haft luvan nerdragen till näsan. Körde järnet på jobbet o när det var dags att gå hem var det en mild bris o strålande solsken, betydligt härligare hempromenad. Nu sitter vi fullpackade på väg till Värmland, har massa timmar kvar då vi nyss börjat vår resa. En av två barn sover redan, en bra start. Nu längtar jag till badtunna o bastu, men där får jag nog hålla mig tills imorgon.

Ska jag flytta? Nej bara sova borta två nä...

img_0368 (MMS)

Ska jag flytta? Nej bara sova borta två nätter, ser det inte ut så här för er med? Packar för mig o barnen, satsar på praktiskt om vi ska hänga i skogen. Varför går inte praktiskt o snyggt hand i hand???


Pasta m kött i saffranssås. Kanske inte mi...

img_0366 (MMS)

Pasta m kött i saffranssås. Kanske inte min favorit, men då har vi prövat nåt nytt iaf.


Träning, njae

Det här blir inte min mest händelserika vecka på träningsfronten men får vara nöjd ändå. Idag blev det pilates dvdn. Annars på dagens schema är den ständigt oändliga städningen och sen packning plus att slänga ihop en omgång muffins som vi kan ha i Värmlands skogar.

Har avancerat i mackträsket till fullkorns...

img_0355 (MMS)

Har avancerat i mackträsket till fullkornsbröd. Har idag ljuvligt körsbärs te till det.


En del av himlen



Har idag även smakat kanelmandlar för första gången. De var de ljuvligaste jag smakat på länge. Provsmakade 3 stycken, visst det var choklad på dem men har dubbelkollat med min vän och fick OK på att jag inte förbrukat en av mina snaskdagar den här månaden för att bara ha provat.

Mitt livs första Biff Lindström, inte alls...

img_0354 (MMS)

Mitt livs första Biff Lindström, inte alls dum.


Startar dagen så här.

img_0353 (MMS)

Startar dagen så här.


Bitter

Sitter och är lite bitter men det drabbade bara mig.

Skulle på ett pass idag och var ute i hyfsad tid, problemet på min anläggning är brist på parkering. Det var fullt i parkeringshuset där Sats har sin parkering, väntade där i 7 minuter i hopp om att det skulle bli en plats ledig. Icke. Så jag cirkulerar i närheten och har tur och hittar en parkering. När jag kommer in till anläggningen, tar av mig skorna så börjar de ropa ut namnen på väntelistan. Jag har alltså med några sekunders marginal missat passet. Idag skulle jag gått på passet och sen kört 30 min kondition. Sa som det var i jakten om parkering, men det gav ju mig givetvis ingen plats för det. "In the heat of the moment" blev jag så besviken så jag satte på mig skorna och gick, var en riktig bitterf****.

Så nu sitter jag här otränad o bitter men vad fan hjälper det!!!


Gillar anläggningen  och flera instruktörer. Nu har jag bokat om flera av mina kommande pass till anläggningar som ligger lite längre bort men med bättre parkeringsmöjligheter. Hoppas jag vänjer mig vid dem:(




Tröstäter:(

img_0352 (MMS)

Tröstäter:(


Helgplaner

Ska prova något nytt i helgen. ska med familjen E åka till värmland och titta på svenska rallyt. jag kunde inte vara mer ointresserad, men sambon tycker det är kul och vi kom fram till att det är skönt att komma iväg en helg.
Vi har hyrt stuga med bastu och badtunna. Där skulle jag kunna hänga hela helgen:)
Men det ska bli mysigt ändå bara att ha en anledning att vara utomhus. Hoppas barnen kommer tycka det är ok. kommer bl a ta med ett lektält som vi kan lägga fällar i så de har en lekplats. Sen blir det korvgrillning och varm choklad på det. Men vill barnen åka tillbaka till stugan är jag nog den första som anmäler mig frivilligt att köra hem dem....

Dagens plan

Idag står det träning på schemat igen :) Det är galet hur bra jag mår av träningen, när man är inne i det så är det svårt att förstå att man kan låta bli att träna. Jag hoppas fortfarande att jag inte bara är inne i en period med träning. Ett tecken på att jag alltid mår bättre av träningen är min sambos kommentar när han tyckte jag var grinig, Åk och träna så du blir lite gladare. Och mycket riktigt jag lämnar väl tjurigheten på gymmet. Idag är det Body Pump på schemat, ska väl göra mitt bästa med så mkt vikter som möjligt. Men jag tycker det är svårt att komma ihåg hur mycket vikt man har till varje övning, jag tittar mest på de andra och försöker ha lika mycket eller mer.



Några tips på hur jag ska komma ihåg?

Räkceasar



So fresh!

En ok start på dagen! Ägget är det som gör...

img_0351 (MMS)

En ok start på dagen! Ägget är det som gör att det känns som en bättre frukost.


Skål



Gotti gotti efter träningen, en smoothie och några bitar ost blev det.

 
Vilken service det var på Sats idag. När jag kom dit var det fullt på Mini (barnpassningen) Några barn skulle bli hämtade typ samtidigt som mitt pass började. såg instruktören och frågade henne om det var ok om jag smög in nån minut försent. Gulliga hon sa ok PLUS att hon plockade fram redskap o undrade hur mycket hon skulle ladda stången med. Det är redan ett av mina favoritpass, nu är det en favoritinstruktör också som gör det där lilla extra.


Hade plats längst fram och det enda jag kände att jag kunde ge tillbaka var att jag kunde ge järnet. Och om jag gjorde, under passets gång trodde jag nog att jag skulle kollapsa mer än en gång.

Idag känner jag mig som jag ser gravid ut,...

img_0350 (MMS)

Idag känner jag mig som jag ser gravid ut, gömmer mig i svart när jag går o tränar bort gravidmagen på powerstep. Idag följer barnen med, stora är överlycklig. En solklar favorit att få följa med mamma till Sats:)


Gjorde fina naglar i fredags, hoppas de gå...

img_0348 (MMS)

Gjorde fina naglar i fredags, hoppas de går att jobba med....


Invigning


Idag har jag invigit mina nya träningsbyxor. Blev löpbandet, bestämde mig för att det fick bli en mil hur jag vill. Blev en del intervaller körde också en del backar, hade lutning 6 och sprang två minuter och sen gick jag i backe också. Det var iaf ett härligt kravlöst löppass. Helgen har varit social och härlig. Var kul med en sväng på stan i fredags, var superskoj att komma ut bland folk. Hade tur och fick leverans med kläder i fredags så lyxade till det med en ny klänning. Middagen igår var trevlig, men jag var lite trött (sleten) på kvällen. Ny vecka nya tag. Hoppas på en frisk familj och god mat:)


Middagsplaner

Fina F har åkt hem. Stora har varit på bio m pappa. Nu dags att svida om för middag m familjen A o V. Jag har gjort efterrätt, kladdkaka med kokostäcke . Får se om det blir nån bit till mig. Är ju bara den 5e idag, kanske lite tidigt att offra en av mina snaskdagar.

Oj oj

Vilken kväll jag hade igår. Fina F var här, oj vad mkt vi hade att prata om. Åt trevlig middag hemma sen tog vi oss ut på stan. Hann iaf vara med att stänga två ställen. Alla trevliga människor som vi träffade på underbart. Är glad att jag bara drack vatten på sista stället, men fyra timmars sömn duger inte, hoppas jag kan få till lite mer under dagen.

Down

Pizzan igår satt fint, var längesen jag åt en. Fick inget dåligt samvete heller så allt är i sin ordning. Besökte vågen imorse och den var också snäll mot mig 58,4 tack för det:) lämnade barnen på dagis och hoppas jag slipper nåt telefonsamtal från dem idag. Nu ska jag jobba järnet så jag kan ta helg.

Det smyger sig på....

Börjar ana oråd, har gått och småhostat hela dagen. Funderar på att hoppa träning o dessutom köpa pizza till middag. Kommer jag njuta eller ångra mig??

Dagens lunch blev chorizopastasås med böno...

img_0338 (MMS)

Dagens lunch blev chorizopastasås med bönor o majs m fullkornsspagetti. Snabbt o gott!


Januarimål = check

 Januaris mål var:

 

  • 3 pass/vecka = lyckades

 

  • Prova 3 nya pass = lyckades, provade Yoga, Piloxing och Zumba.


Nöjd med min insats belönade jag mig med lite shopping.


Pain

Ont så ont. Inatt har jag vaknat till så fort jag försökt vända på mig. Just idag känns det inte som jag välkomnar träningsvärken. Ni vet hur det är sitta, ligga, gå och stå allt gör ont. Igår somnade stora innan middagen o sov sen hela natten. Hon har haft feber till o från o fått lite medicin. Lilla skickades till dagis då hon inte lämnar stora ifred. Så det blir en dag med soffhäng för stora o jag ska väl försöka orka göra nåt effektivt då man får se detta som en bonus dag hemma.

Idag havregrynsgröt och vab.

img_0336 (MMS)

Idag havregrynsgröt och vab.


Snaskens

Tittar nöjt tillbaka när det gäller godis/snask intaget under Januari.

  • En semla (åt inte upp hela, slutade när jag var nöjd)
  • Ca 60 gram mörk choklad (sambon snodde de resterande 40)
  • En halv påse smågodis (visst det var ingen liten påse men i vanliga fall hittar jag alltid botten på påsen)


Såhär brukar det definitivt inte se ut annars. Hoppas mitt löfte på 3 ggr i månaden håller i sig.

 


PW

Att kalla det för powerwalk blev nog att ta i, mer bambi på hal is. Skönt var det iaf att komma ut.En och en halv timme i friska luften med trevligt sällskap funkar ju alltid. Men det är jag som införskaffar mig broddar nästa gång jag kommer ihåg det;)

Dags för powerwalk i skidkläder:)

img_0335 (MMS)

Dags för powerwalk i skidkläder:)


Bacilluscus

Här har jag försökt skura bort sjukbacillerna hemma men jag förlorade kampen ändå, trodde jag hade två friska barn. Men icke!! När jag såg på mobilen att Dagis ringde satt jag o ropa jag vill inte svara!!!! Men som den ansvarsfulla föräldern jag är ( har jag nåt val) svarade jag och får informationen att stora är hängig o nog har lite feber. Gah, ok om jag tar lite tjänstledigt som mamma i några veckor så jag hinner komma ikapp på jobbet och få min dos av umgänge med andra vuxna!?! Nu har vi iaf hyrt film, tjejerna myser i soffan och jag myser i köket med en tidning.

Träningsvärk

Jösses vilken träningsvärk jag har idag, darriga ben och darriga armar. Kontorsjobb med stillasittande som jag har räknar jag med att den kommer bli saftigare under dagen. Igår var verkligen en sån dag jag var übernöjd med min träningsinsats. Jag är egentligen en sån som försöker fuska mig genom passen och försöker inte ta ut mig så mycket utan vill bara ta mig igenom passen. Men nu verkar det som det är på väg och vända. Det är ju så häftigt att märka att man faktiskt orkar mer än man tror.



Ikväll väntar en powerwalk med en kompis, hoppas musklerna mjukas upp så vi får upp ett tempo. I vanliga fall hade det blivit en fika eller nån öl när vi ses men nu är ju motionen ett intresse från min sida och han har slagit vad med en kompis om vem som tappar mest i fettprocent till midsommar så det är bäst att vi rör på oss när vi ses.

Dagens favoritmål, frukost är min favoritm...

img_0332 (MMS)

Dagens favoritmål, frukost är min favoritmåltid på dagen. Vilken är din?


Over and out

Åh jag är såå slut. Körde 1 timme Bodypump, där ökade jag mina vikter i alla övningar. Det var fan bajsjobbigt, och nu kan man aldrig gå tillbaka. Benen darrade under passes gång. Ena sekunden förbannade man sig själv över att vad fan gjorde man där tills i nästa sekund flödade endorfinerna och man var bara så nöjd. Avslutade träningen med 5 km på löpbandet på 32 minuter.


Just nu ÄLSKAR jag verkligen träningen, jag känner ju att jag faktiskt kommit en bit på vägen och att man blir starkare, snabbare, uthålligare. Fan det är alltså ingen myt att man blir allt det där av träning. Jag har ju aldrig tränat så här länge, nu har jag tränat 4 månader i rad, rekord.


Hur går det för dig?


Matlagningslust

Hur gör ni för att tycka det är kul att laga mat? Hemma hos oss är det jag som planerar all mat, sju middagar o två luncher till helgen. Jag ledsnar rätt fort. Alla äter maten som serveras men man får inte mer uppskattning för en gryta man lagt ner massa tid i eller om man serverar mamma scans köttbullar o makaroner. Jag vill servera så ren o nyttig mat dom möjligt. Men nu har jag sänkt ribban så jag ska slippa det dåliga samvetet. Sist när jag var o handla åkte bara snabba lösningar ner i vagnen såsom chorizo, falukorv, färsk tortellini, köttbullar o blodpudding. Så det känns som en lyxvecka då jag inte behöver fundera över vad som ska lagas utan det är bara att köra. Kan rekommendera detta då jag redan är sugen på andra rätter till nästa vecka.

Repris

Får lite dejavu över den här veckan. Idag är jag hemma med båda barnen Stora hade feber igår men det märks det inga tecken av idag. efter lunch byter sambon av mig så jag kan jobba. Fördelen med att vara hemma är iaf att jag fått en del gjort det städas, plockas o jobbas neråt i tvättkorgen. Imorgon definitivt dagis!!!

RSS 2.0