Underbara rester

img_0589 (MMS)

Underbara rester


Imorgon ska tjejerna plantera på förskolan!

img_0585 (MMS)

Imorgon ska tjejerna plantera på förskolan!


Ett steg i rätt riktning :)

img_0583 (MMS)

Ett steg i rätt riktning :)


Håller tumme

 


Jag tror att det börjar gå åt rätt håll, det börjar suga i träningstarmen, är sugen på att svettas loss. Har planer på att packa väskan och ta mig till gymmet imorgon efter jobbet. Har inte bestämt vad jag ska göra där men att ta mig dit är väl det första steget i rätt riktning?


Grönt

Att man alltid ska måla fan på väggen.

Besökte vårdcentralen imorse och dra på trissor jag fick komma till läkaren 20 minuter FÖRE utsatt tid, det är inte enligt min erfarenhet det vanligaste.


Läkaren grävde ordentligt under armen innan han ens hittade knölen, han lugnade mig med att det var nån muskelgrej men att den nog inte kommer försvinna. Passade även på att undersöka brösten så det var bara att rulla ut taxöronen och få det överstökat. Ingen situation jag är bekväm med även om han bara gör sitt jobb. Men nu i efterhand är jag verkligen glad att jag tog tag i det och respekterade knölen och sökte hjälp för den.


Så idag finns det inga ursäkter att gräva fram muffins i frysen, men känner jag mig rätt vänder jag väl på det och tycker att jag kan fira med muffins....ajabaja


Taxöron;)


Erkänner

Jag erkänner, jag är visst nervös. Ett tecken är alla muffins jag tryckt i mig under kvällen:( ska till vårdcentralen imorgon, har två knölar som ska kollas upp. Har inte varit orolig men nu när läkarbesöket närmar sig så börjar fantasin flöda. Och en sak har jag lärt mig googla ALDRIG, för det är klart att jag konstatera cancer. Googlade lite till och har för tillfället godartade cystor. Får se hur det blir med sömnen inatt, men skönt att få det överstökat!

Glömde att man inte ska förvänta sig nåt f...

img_0582 (MMS)

Glömde att man inte ska förvänta sig nåt från färdiga såser. Det var ingen vidare smakupplevelse, såg mest trevligt färgglatt ut men kommer ej att lagas igen. Tjejerna var dåliga på grönsakerna idag men pastan slevade de i sig. Förresten såg mina mått ligga o skräpa som jag tog för nån vecka sen. Tänkte lägga upp det när jag tagit en sån där läcker underklädesbild, men jag verkar undvika det så jag lägger bara upp måtten sen.


Snabbmat på menyn! Stort fan av mat som är...

img_0581 (MMS)

Snabbmat på menyn! Stort fan av mat som är 5 ingredienser på 15 minuter:)


Lunchen är serverad!

img_0580 (MMS)

Lunchen är serverad!


Kvällsmål. Ägg o mivitotal. Resten av dage...

img_0579 (MMS)

Kvällsmål. Ägg o mivitotal. Resten av dagen har bestått av pulver. Hoppas på att klara två dagar till.


Bläddrar i kokbok för inspiration, hittade...

img_0578 (MMS)

Bläddrar i kokbok för inspiration, hittade 14 rätter jag önskar prova. Bl.a. denna: fiskrullar m tapenade och squash. Hur fräscht låter inte det?


Påsk

Ja vad säger man, det är alldeles för lätt att falla in i gamla vanor. på nolltid faller jag in i soffpotatisläge.


Spenderade påsken hos familjen i Småland. Man kan tro att jag aldrig sett mat eller sötsaker, blev två dagar som gick i frosseriets tecken.


Motionen lyste med sin frånvaro fast jag packat med träningskläder. Tur att man iaf var ute och gjorde saker som krattning och rensning av stranden och små promenader.


Hur som haver är jag i en svacka. Håller på att filar på nån ny utmaning som jag ska försöka pracka på nån av mina vänner. Det är ju det som verkar fungera bäst för mig.


 Nu ska jag försöka köra pulverdiet i tre dagar så jag ska slippa känna mig så svullen. Sen hoppas jag på att få tummen ur röven och hitta tillbaka till träningen igen.


3 dagar pulver blir det för att sanera pås...

img_0577 (MMS)

3 dagar pulver blir det för att sanera påskens synder.


Exempel

Så här såg gårdagen ut. Frukost fika kl 11 med hembakade bullar o två sorters kakor, mellis våfflor med sylt o grädde, middag lax m potatis, efterrätt cheesecake m hallon, framme stog en godisskål som tydligen tömdes o behövdes fyllas på. Dock gick gårdagen fint för mig inget godis, fika eller dessert för min del. Har handlar Kanelknäcke till mig att fika. Men jag har nog tänkt äta godis idag om det finns nåt värt att offra sig för;)

Familjens bilgodis. Sambon klart besviken ...

img_0569 (MMS)

Familjens bilgodis. Sambon klart besviken och smet in på macken och smygköpte sig en godispåse...


Kost o motion

Ja hur går det med kost o motion då. Nja...kosten funkar utmärkt till efter lunch, kanske ska ta påsken o analysera tiden därefter lite mer. Måste planera mer o ligga steget före. På sista tiden när det börjar bli dags att laga middag har jag inte ens funderat över vad vi ska äta vilket resulterar oftast i Vad har jag hemma, Vad går snabbast och mycket märkligt men det blir inte alltid de bästa alternativen.... Har ätit både pannkakor och snabbmat denna vecka. Inte så färgglatt om man bortser ketchup och sylt. Motionsfronten då? Har varit lite begränsad med billös och sambo som jobbat kvällar, plus en dos latmask. Men två dagar blev det ju en powerwalk innan jobbet. Har gått till o från jobbet tre dagar 40 min per dag också. Idag var jag förbi ett köpcentrum o promenerade hem tog 40 min. Alltid nåt iaf.

På väg

Påsk och på väg till min familj i Småland. Min största frestelse är det var gång vi åker dit. Till att börja med är det fika MINST en gång om dagen ofta två. Godis finns alltid i skåpen att gräva fram, vilket jag alltid gör. Mina föräldrar har helt andra kostvanor än mig. De äter frukost, INGEN lunch utan de har 11 kaffe med fika o smörgås (ja de är pensionärer) middag, kvällsmål m te och smörgås. Grönakerna är få till måltiderna. Hur som haver är detta ställe det svåraste stället för mig att sköta kost för jag går mer än gärna och drar i lådor o skåp efter kakor o godis o jag äter mest hela tiden där. En vana jag måste bryta. Den här gången har jag valt att gå All in, ingen fika, inget godis!!! Känner mig själv och har svårt att bara ta en kaka liksom. De ropar ju på mig allihopa ; Pick me, Pick me!!! Så håll tummarna för mig att det ska gå vägen!

Frukostdax mmmm... Efter PW blev det en ha...

img_0566 (MMS)

Frukostdax mmmm... Efter PW blev det en halv burk kesella med fun light!


Nu promis till jobbet!

img_0565 (MMS)

Nu promis till jobbet!


Nu PW

img_0564 (MMS)

Nu PW


Ändrade planer

Sambon snor bilen imorgon, roddar om planerna och planerar för PW imorgon innan jobbet.

Sambon o lilla matchar varandra:)

img_0563 (MMS)

Sambon o lilla matchar varandra:)


Kanske, kanske inte

Sitter och funderar på om det inte är hög tid för lite morgonträning. Sambon har ju sagt att jag ska lägga ner att titta på skittv som BigBrother (beroendeframkallande om du frågar mig) så då kanske man kommer upp i tid.

Se hela bilden VS


Koll på läget

Som vanligt är jag tjejen med koll, NOT!! Kom nyss hem och träffade på grannen sa att jag skulle upp och slänga barnen i badet. I vilket vatten frågade grannen????? Så typiskt mig, visst att det står nån lapp om nåt om typ kanske eventuellt en viss vattenavstängning!!!! Men jag är som vanligt tydligen för lat för att läsa lappen, har bara tagit för givet att det gällt dagtid. Ack så fel jag hade, mellan 9-21....Slutkörd

Visste inte att milen gav mig så mycket stryk, på eftermiddagen var jag helt färdig igår. Hade sån värk i rumpa och lår så jag tíll och med gick och la mig och vilade en timme.

Men vaknade i betydligt bättre skick plus att hemmet var i bättre skick då sambon städat, guldstjärna blev det till honom.

I morse trodde jag inte att jag skulle klara av att ta mig ur sängen men det har gått över förväntan, lär väl dock känna mig rätt mör under eftermiddagen.Milen

Tog mig igenom milen, måste säga att jag inte är nöjd med tiden 1,12 h, min utmanare sprang på 59 min. Men det är klart nu har jag en tid att slå om jag ger mig på milen igen.

Då jag inte tagit mig igenom milen tidigare så tog jag det väldigt lugnt i början för att jag skulle orka hela vägen. I efterhand konstaterar jag att jag kunde gått ut lite hårdare.Så nu får jag bara hoppas att jag kommer ut på lite mer löpning.Att spinga i skogen var verkligen bra mycket härligare än att springa på parkvägar.


Åker till mina föräldrar i påsk och har bestämt att jag ska packa ner gympadojjerna och hoppas att de kommer till användning.


Från löpningen!

img_0562 (MMS)

Från löpningen!


SMS-inlägg

img_0561 (MMS)


Ok så redo jag kan bli!

img_0560 (MMS)

Ok så redo jag kan bli!


Helvete $%#€&€

Tror ni man har lätt ångest idag istället, hur tänkte jag när jag sa ok till milen som utmaning?!?! Men men det är bara till att koka gröten o ladda med kolhydraterna o peppa sig själv för här ska milen avklaras!!! Gick igenom löparstatistiken och konstaterade att det längsta jag sprungit var 6 km, 1 mil är ju typ bara dubbelt så mycket Nemas problemas va?!?

Inte en chans

Inte en chans att det blir lättklädda bilder idag. Så mätt och belåten (svullen) jag såg ut efter middagen väljer jag kolera av pest eller kolera och väljer att fota fina figuren imorgon:) Längtar faktiskt lite efter Milen utmaningen imorgon. Familjen följer med mig och vi tar med matsäck, så jag har en anledning att ta mig i mål. En hejarklack plus mat, vad mer kan önskas? Visst en flaska bubbel men tveksam över hur sugen jag är innan kl 11 en söndag efter en avklarad mil?! Wish me luck!

Har en känsla....

Har en viss känsla av att nån annan än mamman och pappan i familjen har kommit över kameran...


Stora o jag pysslar!

img_0559 (MMS)

Stora o jag pysslar!


Måttat

Har iaf tagit tag i måttbandet ska bara tvinga sambon att ta de delikata lättklädda bilderna till det också :)

Vågen håller jag lite avstånd ifrån tills jag känner mer att jag skött mig gällande kost och motion.

Vad har jag gjort???

I morgon ska jag träffa S kl 9 för att utmana mig ordentligt. S ringde för några veckor sen och utmanade mig på att springa milen och nu har vi tydligen nått fram till slutdatumet. Jag är verkligen inte redo, har sprunigit alldeles för lite på sista tiden.

Men det ska bli skönt att komma ut och runt ska man väl ta sig ändå även om jag inte kommer lyckas jogga hela biten. men det blir min första mil och alltså min första tid som är till för att slås :)


Har tidigare bara sprungit på asfalt och imorgon blir det en skogsslinga, ska vara jobbigare men bekvämare har jag hört. Får väl återkomma om det.

FamilydayIdag blev det familjeträff på SATS igen, drog dit hela familjen tills de öppnade kl 10. Körde styrka enligt mitt program en timme, avslutade med en magmaskin som vi körde 100 ggr var. Härligt avslut på passet. Börjar bli nyfiken på lite andra övningar än de jag kör. Ska se mig omkring på nätet och hitta några som jag kan variera mig med.


Nu vilar Lilla men efter det blir det till att åka och shoppa gympadojjer till kidsen.


Är det det här som kallas take away frukost?!

img_0555 (MMS)

Är det det här som kallas take away frukost?!


Härligt

Idag gjorde jag slutbetalning för vår familjesemester i maj Side, Turkiet. Är faktiskt mitt första Turkiet besök:) har även bokat Hasseludden med en vän i maj med övernattning, glassigt:)

Hög tid

Ja jag har en svacka på träningsfronten, en gång den här veckan o inget inplanerat. Kvällarna spenderas numer i soffan framför tvn, inte direkt nån vardagsmotion där. Har gått så långt att jag blivit torsk på BigBrother:) men jag funderar på att ge mig den här svackan till efter påsk och sen fokus igen. Känns som jag använder att jag är spärrad från att boka gruppträning som ursäkt. Inte bra att hitta ursäkter!!!

Stora säger att hon inte tycker om pasta m...

img_0553 (MMS)

Stora säger att hon inte tycker om pasta m broccoli, jag är snabb och döper genast om deg till Tingelingpasta för hon är ju också grön. Stora köper konceptet och jag är nöjd:)


Vikt o mått

Börjar bli dags för vikt och mått igen, men jag känner att jag sparar det till nästa vecka. Vill ändå vara lite skötsam innan jag möter demonerna!!

Men jag är klart nyfiken, särskilt på måtten. Vill verkligen inte ha nåt plus denna gång!!! Grrr....


Är nöjd m resultatet. De få gånger vi har ...

img_0547 (MMS)

Är nöjd m resultatet. De få gånger vi har rostbröd är det frossfest m smör, marmelad o ost mmmm... Men nu vägde jag upp brödet m keso, tomat, avokado o aromat. Och gott var det!


Dagens kost

Har väl haft det rätt ok på matfronten men inte så bra som jag tänkt från början.

 

Frukost - Yoghurt m musli

Lunch - Kýcklingsallad o smörgås

Mellis - Päron, ägg o smörgås

Middag - potatis/purjosoppa med rostat bröd till

Kvällsmål - planer på rostade mackor.....inte ok...


Hoppsan

Kan man säga, för idag lyckades jag låsa in mig på toaletten på jobbet. Hade turen att jag inte var ensam på kontoret utan fick ropa på P som fick leta fram en verktygslåda för att till slut bryta upp dörren efter nästan 30 minuter. Tacksam över att man inte lider av klaustrofobi, Men jag var grymt tacksam att P fick ut mig och jag var helt ok med att stå för dagens snackis.


Hmmmm...

Varför uppdaterar jag sämre när jag känner att jag presterar sämre. Bättre att lägga korten på bordet o försöka göra nåt åt saken. Jag har gått och blivit drabbad av både latmasken o soffpotatisen. Sambon har fullt upp på jobbet så han jobbar kvällstid, jag har fullt upp på jobbet så jag känner mig helt slut på kvällen. Men jag går inte o lägger mig i tid och jag går inte och tränar innan jobbet. Så dumt när man vet att man mår bättre av motion. Ett pass denna vecka, får ta mig i kragen o sluta låtsas vara offer!!!!

Ny dag, ny promenad till jobbet:)

img_0546 (MMS)

Ny dag, ny promenad till jobbet:)


Familjegym

Igår sköttes kosten fint. Frukost - Yoghurt m musli Lunch - DQL sallad med lax Mellis - 2 äpplen middag - Blodpudding m keso och lingonsylt Kvällsmål - Kesella och mango Träningen blev den bästa, var så omotiverad att ta mig iväg, men då kom sambon med chockbeskedet.....jag kan följa med. Så vi packade ihop familjen, lämnade in kidsen på mini sats och sambon körde mitt program. Passet gick riktigt bra, ökade vikt på de flesta övningar. Är man starkare på kvällen? Nu hoppas jag iaf att det blir en "familjeaktivitet" som inträffar fler gånger.

Vårhelg

Härliga helg med uppvilning i strängnäs med härligt sällskap, lördagshäng hos grannen och parklek med grillning på söndagen. Nu arbetsvecka där man ser fram emot att hämta barnen och vilja vara ute en stund innan man går hem.

Promis i solen:)

img_0545 (MMS)

Promis i solen:)


I Did it.

Imorse pallrade jag mig upp o gav mig ut för att springa. Avverkade 3 km sen fick jag håll som vägrade ge med sig så det blev 2 km gång på det, men var klart nöjd över att jag tog mig upp o ut. Efter en superstressad dag på jobbet bär det äntligen av till Strängnäs, hoppas nu bara på sittplats på tåget. Håll tummarna!

I väntan på tåget mot Strängnäs...

img_0543 (MMS)

I väntan på tåget mot Strängnäs...


Tv kväll

Då är det jag som bokar tvn torsdagskvällar framöver nu när både Lyxfällan o Du är vad du ätet går:) Älskar "tjockis tv" så inspirerande o slösaträsket är helt fascinerande vilka situationer folk försatt sig i. Ett stort avskräckande exempel till varför jag inte äger ett kreditkort, tänk att ständigt ha "tillgång" till pengar. Shop shop, eller som en gammal shoppinggalen chef sa till mig: det finns alltid behov av kläder o skor o känner du inget behov så skapar du ett;)

What To Do?

Imorgon bär det av till Strängnäs direkt efter jobbet vilket betyder ingen träning, kommer hem lör kväll och tror inte det blir träning då heller så tidigast söndag o dit känns det lite långt.... Så nu är frågan om jag ska träna innan jobbet imorgon? Och med det nästa fråga gymmet eller kanske ett morgonlöp? Får suga på den karamellen, borde testa löpningen har ju aldrig gjort det innan jobbet nån gång:-)

Inget dumt mellis, hade dock varit kul om ...

img_0541 (MMS)

Inget dumt mellis, hade dock varit kul om de smakade nåt. Men för 10:- får man väl ta det!


Tiderna förändras, en stämpel brukar betyd...

img_0540 (MMS)

Tiderna förändras, en stämpel brukar betyda att man varit ute på krogen numer betyder det att man lämnat in barn på leklandet på Ikea....


Avklarat

Då var mitt andra styrkepass på egen hand avklarat. Idag var det lite tungt kände mig lite mör i kroppen. Dock lyckades jag höja vikten på en övning idag, hoppas på mer av den varan.


Ska försöka se över lite fler övningar så jag kan variera programmet lite. Ska se över vad jag lärt mig och rådfråga några vänner som kan träning.


Idag var Lilla klart bättre efter att vi fått salva till ögonen. Hoppas på att hon kanske blir frisk tills imorgon. Sambon blir nog hemma med henne imorgon också. Imorgon drar jag till J i Strängnäs efter jobbet, ska bli skönt att slappa o bara prata strunt och få sova en hel natt utan barn som kommer upp i ens säng.

Idag kör vi på grönt på gymmet!

img_0538 (MMS)

Idag kör vi på grönt på gymmet!


Bäddar ner mig

Ikväll blir det till att gosa ner sig i tid, träningsväskan är packad. Träningskläder framplockade redo att skuttas i, imorgon 2a gången i mitt liv som jag ska lyckas styrketräna på egen hand. Idag har varit en bra dag. Givande jobbmöte i stan. Lite shopping hanns med bl.a. Klänning, löpartröja o knallgrönt träningslinne som klart invigs imorgon. Sen blev det Ikea m familjen där det blev sjukt billig middag jag valde kanske inte det hälsosammaste kyckling m pommes o bea, men götti var det. Som sagt satsar på kosten nästa vecka;) Idag var sambon på vårdcentralen m Lilla o nu fick hon salva till sin ögoninflammation, hoppas den ger sig snabbt. Stackarn har varit geggig sen i fredags.

Planer

Smider planer för kost o träning. Insåg att vi drar på semester till solen om en och en halv månad, hör måste det fixas nån sorts form. Händer inget m vikten så jag måste väl tydligen se över kosten på riktigt nu. Så från nästa vecka är tanken gällande träning 3 pass styrka o 3 pass löpning, låter väl inte omöjligt? Kosten tycker jag ändå är svår av nån anledning är sån periodare på om jag tycker det är kul att planera eller laga mat eller om jag bestämmer dagens middag när jag ska börja laga den. Men det är väl bara att ta sig i kragen. Är dålig på att följa dieter men ska väl slänga fram mer grönsaker o äta lite mindre portioner.Och se till att inte missa mellanmålen!! Imorgon ringer klockan tidigt = dejt m gymmet!

Underbar chai latte!

img_0533 (MMS)

Underbar chai latte!


WOW

Så det är så här det kan kännas att ta sig igenom 5 km utan att gå nåt. Vilket perfekt löp, vi höll ett lägre tempo den här gången men det var kontinuerligt tempo, vi kunde snacka hela turen.5.5 km på 33 minuter blev det och det var en härllig känsla genom hela turen orkade tom öka tempot på slutet för att sen tom spurta i mål.Nu förstår jag att det kan dröja ett tag innan man får den här känslan igen, nu är det till att öka tempot igen. Men en underbar känsla att nu vet jag att JAG KAN SPRINGA 5 KM!!!!!!

Kvällsmål! Smoothie o äggmacka. Lunch - rä...

img_0531 (MMS)

Kvällsmål! Smoothie o äggmacka. Lunch - räkmacka. Middag - Laxpasta o pannkaka till efterrätt.


Hört att man ska ha löpardojjer när man sp...

img_0529 (MMS)

Hört att man ska ha löpardojjer när man springer, själv kör jag avdankade träningsskor. Men jag ska investera i löparskor den här säsongen!! Nu ger jag mig iaf ut med dessa!


Dagens lycka!             Stora fick dansr...

img_0528 (MMS)

Dagens lycka!             Stora fick dansryck o lekte fe när hon såg sin kalasinbjudan från en dagiskompis.


On my own

Tog mig iväg i morse fast jag låg i sängen och försökte hitta på ursäkter till att slippa. Så nu har jag avklarat mitt första egna styrketräningspass. Timmen gick väldigt fort, kände mig lite vilsen då det bara var lite grövre killar på friavikts sidan. Man jag sneglade inte på nån annan utan fokuserade bara på mitt. Ser faktiskt fram mot nästa gång och jag hoppas att jag får lite besök av träningsvärk.


Kör ett program för hela kroppen och min PT sa att jag kan köra på det här i 6 veckor. Hoppas redan nästa vecka kunna öka vikten på någon övning. Ska bli så intressant hur utvecklingen ser ut med vikterna, kommer man orka mer liksom:)


Härlig frukostbelöning när man kom till jobbet m yoghurt, musli, ägg o te. Har dessutom hunnit med ett äpple o en banan.

Opålitliga barn

Grannen M 6 år kommer och frågar om Stora vill följa med honom ner till parken.

Jag: Visst hon ska bara äta först.

M: Då stannar jag här så länge.

Barnen äter klart jag hjälper Stora att snabbt bli klar m kläderna. M går ner till sig för att klä på sig. Underbart känner jag då Stora för tillfället varken lyssnar eller gör som jag säger.

Nu kommer M:s pappa upp och undrar om jag ska till parken m kidsen...?!?! Allt löste sig och M:s pappa gick ut med barn och cyklar. Men nu vet vi att vi vuxna alltid ska snacka först:-)


Å inte bidde det nån träning. Sambon var tvungen att dra o jobba när jag kom hem. Han kommer hem vid 20,30 och har då hämtat upp min mamma vid bussen då hon kommit från småland o ska sova här inatt. Då känns det ju lite osocialt att dra iväg. Ok på den va? Håll tummarna för att jag tar mig till gymmet innan jobbet imorgon!!!

Thaisallad, fräscht!

img_0525 (MMS)

Thaisallad, fräscht!


Frulletajm! Ikväll är det tänkt att det sk...

img_0524 (MMS)

Frulletajm! Ikväll är det tänkt att det ska bli löpning, hoppas på sällskap. Imorgon är planen styrka innan jobbet, mitt första egna pass. Löjligt nog blir jag nervös bara jag tänker på det.


Slarv

Slarv straffar sig alltid, idag blev det inget mellis, ingen lunch för mig. Istället blev det idag kakor, godis och pizza. Så imorgon tillbaka på banan med ordning på kost och fritt fram för mer motion.


Ser fram emot en ny arbetsdag där jag tänkt kötta och hoppas att det blir en hel del avklarat.


Sambon är hemma m lilla imorgon pga ögoninflammationen.


Hur som haver är jag redo för en ny vecka och nästa helg drar jag till J i strängnäs utan familjen så äntligen en glimt av ett socialt vuxenliv i tunneln. Så nu ska jag bara själv lyckas hålla mig frisk tills dess;)

Paus!! Tar en städpaus. Plockar, rensar o ...

img_0523 (MMS)

Paus!! Tar en städpaus. Plockar, rensar o möblerar om. Sambon o stora har varit i parken flera timmar, lilla har sovit snacka om att man får saker gjorda när man är solo!!


Helgfrukost ett glas juice o ett glas mivi...

img_0522 (MMS)

Helgfrukost ett glas juice o ett glas mivitotal på det också.


Spärrad

Hoppsan, jag är tydligen sämst på att avboka mina pass på SATS. Missar man att avboka 3 pass på 3 månader blir man spärrad för bokningar i 3 veckor. Slarvigt jag vet men nu var jag där. Är spärrad till 9 April vilket känns surt men så kan det gå. Gick igenom min mail och hade fått detta;

Hej!

Tack för att du använder SATS bokningssystem för att boka din gruppträning!

Vi har noterat att du inte har utnyttjat din bokade plats på tre klasser inom de senaste tre månaderna. Då du inte deltagit på de tre bokade klasserna får du en tillfällig bokningsbegränsning i tre veckor. (från 2011-04-03 - 2011-04-23 ) Redan bokade klasser avbokas inte så glöm ej att avboka dem om du ej kan närvara.

Under tiden är du självklart välkommen att delta på klasser, men då ber vi dig att hämta biljett på ditt träningscenter samma dag som klassen äger rum eller utnyttja de drop-in-platser som finns att tillgå.

Vänligen kontakta ditt träningscenter om du har frågor!

Du vet väl att du kan boka och avboka klasser via din iphone eller på m.sats.com

Med vänliga hälsningar

SATS

Jaha då får man väl vända det till nåt positivt....Jag och gymmet kommer numer bli polare på riktigt då jag inte har så mycket annat att välja på förutom löpningen.

Barn

Ja just det, sjuka barn var det ju man hade. Hämtade ju Lilla tidigare igår då hon fått ögoninflammation, varför inte höja insatsen lite?? Vi anar vattkoppor!!!! 4 prickar när hon la sig blir intressant att se hur det ser ut imorgon när hon vaknar......resten av familjen har iaf haft det redan.

Lördag

s

Började morgonen med en ny bekantskap, omelettmuffins. Det är precis som det låter, bara ett trevligare sätt att  servera på. Hade skinka, lök o paprika i. Gick hem hos mig och sambon, ingen succé hos kidsen. Men ett kul sätt att variera frukosten och ett bra mellanmål.

Idag var ju planerna m familjen E inställda. Jag blev genast rastlös på förmiddagen och hade flax när grannen frågade om jag ville med och springa. Han skulle lämna tillbaka en hyrbil och så sprang vi hem därifrån. Blev drygt 4km, sen var jag duktig o körde lite övningar hemma typ utfall, dips, planka o armhävningar.

Sen blev det köpcentrum för stora o moi. Blev bara basic shopping linnen, underkläder. Passade på att köpa ett graffitti nagellack som stora o jag testade, flopp!!! Tycker bara resultatet blev allmänt sunkigt:(Har haft en trevlig familjekväll med hyrfilm, familjespel och god middag med biffteki, matvete, grönsaker o tzatziki.

Mitt lördagsgodis blev en härlig blandning och min älskade cola light.
Typiskt

Sa jag att jag såg fram mot en härligt social helg. Tänkte jag på förmiddagen att det är så härligt m friska barn. Don't Do It!!! Det slår tillbaka på en gång... Ja de ringde från dagis o sa att lilla hade ögoninflammation o här hemma har vi inte anat nånting. Ja vad säger man det blir en helg på egen hand:( så nu MÅSTE jag tröstshoppa lite i helgen väl?!

Sommarmat! Rökt makrill m tomat o avokado.

img_0514 (MMS)

Sommarmat! Rökt makrill m tomat o avokado.


Vågen, vän eller fiende?Det klassiska, man ska inte bry sig om vågen utan man ska gå på måtten. Men hur lätt är det att låta bli vågen?! Jag klarar det iaf inte, besöker den flera ggr i veckan. Ska försöka mig på att låta bli den en hel vecka, det kommer bli riktigt svårt då den står där i badrummet och ropar på mig; Try me, try me!!!

Smaklig spis!

img_0513 (MMS)

Smaklig spis!


TGIF

Då var det fredag igen, dagen man aldrig tackar nej till.

ikväll är det dejt med tvättstugan. Har tvättmaskin men skönt att få undan handdukar och lakan på en gång. Imorgon bär det av till familjen E och på slndag kommer familjen N på besök. Känns bra med en social helg. Hoppas på att få in lite shopping också, borde ju inte vara omöjligt;)


RSS 2.0