Underbara torsdag!!

Det kan nog vara personligt rekord idag, två träningspass avklarade idag! Tjihoo!!


I morse sista PT timmen. Passet vi körde idag var riktigt bra, jag kommer köra det nästa pass jag ska köra själv. Läskigt att stå på egna ben nu, men nu är det mot nya äventyr!!


Nu ikväll var jag ute med M och sprang, 5 km avklarade. Idag var det ett ställe som vi springer två varv på.Idag var första gången jag lyckades springa ett helt varv utan att gå nåt. Me like!!


Kvällsmål! Dagens lunch - kebabsallad. Dag...

img_0512 (MMS)

Kvällsmål! Dagens lunch - kebabsallad. Dagens middag - dinkel/kyckling sallad m turkisk yoghurt.


Inte den optimala frukosten. Affären hade ...

img_0500 (MMS)

Inte den optimala frukosten. Affären hade inte öppnat när jag skulle handla, men har iaf hunnit med ett äpple efter träningen.


Sitter o värmer mig i bilen bara minuter i...

img_0499 (MMS)

Sitter o värmer mig i bilen bara minuter ifrån min sista PT timme:( idag är jag riktigt trött men hoppas det vänder så fort vi satt igång! Har börjat morgonen m lite frysta bär o yoghurt.


Dagens löp

Idag var jag mentalt redo för löpet men benen orkade inte, men hade tur o kom in i en andra andning och under en period flöt det på bra. Visst att jag gick ett par gånger men betydligt mindre än jag brukar. Så som vanligt efter att man hämtat andan, tagit en dusch ett kvällsmål som smakar sådär extra bra efter träning då sitter man där och längtar till nästa gång. Jag ÄLSKAR den känslan att vilja ha mer!!! Förresten 5,6 km på 32 min, tycker att det går i rätt riktning.

Mini middag blev kesomacka. Nu kvällsmål ä...

img_0497 (MMS)

Mini middag blev kesomacka. Nu kvällsmål äggmacka o liten sallad m en klick turkisk yoghurt blandat m sweet chili sås.


På schemat - springa!

img_0496 (MMS)

På schemat - springa!


Dagens lunch



Blev idag en av mina favoriter, antipasto. Dagens mellis blir ett äpple och ett ägg.

Ikväll blir det löpning på schemat, har bokat 6 km med en vän hoppas hans knä klarar det. Skillnaden på löpning vs gruppträning är att löpningen är under en kortare tid så nu börjar jag göra övningar där hemma efter löpningen för att jag ska få ihop en timmes motion. Vill ju liksom förbränna lite också;)

Imorgon 6,30 är det min sista PT timme :( Sen ska jag klara av att stå på egna ben. Läskigt! Sambon har dock lovat att hänga med mig på gymmet i nästa vecka så jag kan känna mig tryggare. Jag vet att jag kanske är fjantig men jag måste alltid ha hjälp att sparkas igång innan jag känner mig trygg på nya saker och kan köra vidare på egen hand.


Pain...





Måste ha sovit fel fel fel...har galet ont i ryggen idag. Tog en värktablett innan jag for till jobbet men den verkar inte hjälpa:( Idag har jag dessutom lite möten att stå i, inte passande. Men det är väl bara att bita ihop och hoppas på det bästa.
Grrrr.....


Förbrukade

Då var mina Mars snaskdagar förbrukade, kan nog hända att det går ner en bit tårta till när kidsen lagt sig. Jag menar hallå det är en tårta från chokladfabriken!! De luxe.

Känns skönt att det är ny månad på fredag och att jag kan fylla på med nya snaskdagar;)




Prova nytt



Till middag idag testade jag denna. Älskar all mat som går på tio minuter men ändå är hälsosam. Köpte även bulgurmix som får testas senare i veckan. Till denna bas fortsatte jag göra det enkelt för mig med grillad kyckling, keso och en sallad. Vid middagen sitter jag smått lyrisk att man kan släna ihop denna kalasmåltid på tio minuter, me like. Resten av familjen kanske inte var lika entusiastisk, men de åt det som serverades iaf;)




Men innan middagen avnjöts detta:

Choklad/hallon
 Mörk chokladmousse, hallonmousse och limemarinerade hallon på tunn chokladbotten.
 

   













Behöver jag tillägga LJUVLIGT!!!

Startar dagen m yoghurt musli, ägg o te. T...

img_0495 (MMS)

Startar dagen m yoghurt musli, ägg o te. Till kvällsmål igår blev det äpple o keso. Ikväll blir det tårta då sambon fyller år:-)


Tränat



Det här är verkligen jag. Innan på dagen är jag så taggad, motiverad och längtande. Sen...en halvtimme innan jag ska ut börjar det krypa i kroppen och soffan ropar på mig, tar mig ut och under löpets gång går första varvet fint då hade jag sällskap. M gav upp efter ett varv pga benhinnorna och jag skulle ändå köra ett varv till och fan vad jag ska till att gå så fort det blir lite jobbigt och jag är själv och ingen kan "komma på mig".

Hur sa jag ta mig ur detta??


Tog mig igenom 5km på 31 min. Nästa runda ska vi köra en runda som man bara behöver springa ett varv för det är lite mentalt jobbigt att springa samma runda två ggr.

Omelett m tacofärs o tomat. Tidig middag, ...

img_0492 (MMS)

Omelett m tacofärs o tomat. Tidig middag, löpning lite senare. Får bli kvällsmål sen.


Räkceasar extra ägg. Frukosten blev yoghur...

img_0491 (MMS)

Räkceasar extra ägg. Frukosten blev yoghurt m musli plus ägg. Nu ska jag dokumentera maten ordentligt så jag kan se vart jag gör fel. 1 kg upp inte ok.


Ny vecka nya tag

Då har ännu en helg passerat. Jag klarade av kalaset utan nån kaka. Kan säga att hela helgen har varit frestelser. Mina föräldrar har varit här vilket betyder fika minst en gång per dag. Trots att jag inte ätit sötsaker så var vågen inte min vän i morse 58,8 tjena, vad har jag gjort för att förtjäna det??!! Alltså måste jag se över kosten bättre. Blä! Men ny vecka nya tag!

Bidrog lite till kakbordet på kalaset m kl...

img_0485 (MMS)

Bidrog lite till kakbordet på kalaset m kladdkakemuffins o rulltårta m chokladsmörkräm. Hoppas jag ikväll kan se tillbaka på dagen o känna mig nöjd med att man kan gå på kalas utan att snaska loss.


Tungt

Det var 4a tunga kilometer jag avklarade idag, gick ofta. Passar nog bäst att springa med någon annars ger jag upp lite lätt. Nu på väg in till stan för att köpa present till dagens kalas. Inga konstigheter alltid ute i sista minuten. Vi åker utan barn lyx bara det, man blir lite effektivare. Sen lunchstopp hemma innan kalaset så jag inte ska vara alltför sugen på vad som erbjuds.

Solen skiner iaf men fan vad kalkt

img_0486 (MMS)

Solen skiner iaf men fan vad kalkt


Sällskap till jobbet idag av en förkyld li...

img_0484 (MMS)

Sällskap till jobbet idag av en förkyld lilltjej. Får se vad jag lyckas få gjort.


Den vita drogen


Det där rackarns sockret, kommer alltid spöka för mig. Bakade en rulltårta ikväll då min  pappa kommer imorgon. Chokladsmörkrämen smakade jag av och min första tanke var att fan jag tömmer skålen, vem ska få veta liksom.....How bizarre!!! Tänkte tanken seriöst!! Nu gjorde jag inte detta typ enbart för att jag konstaterade att jag kommer må riktigt illa plus att jag måste baka nåt annat då till imorgon. Vilken drog, min drog!



På lördag blir det kalas hos familjen A för två av barnen, det kommer bli en riktig kakbuffé m bl a kladdkakemuffins, semlor o marängsviss. Vi ska dessutom stanna över på middag där. En riktig prövning vill jag säga. Har ju en "kak/godis" dag kvar denna månad men jag vill ha den nästa vecka när sambon fyller år. Ska göra mitt bästa för att inte freaka loss på bakverken.




Då känns det bättre att jag köpte 2kg morötter idag, så här blir det väl morotsstavar till helgsnackset.




Idag är det vår. Klänning, strumpbyxor o b...

img_0478 (MMS)

Idag är det vår. Klänning, strumpbyxor o boots.  Mer plusgrader till folket!!


Julafton

Har nu landat på jobbet och ska hugga in på frukosten, yoghurt musli och ägg på menyn.


Har haft PT timme på morgonen, det är som julafton varje gång jag ska dit. Jag längtar och vet aldrig vad som väntas. och efteråt är jag nöjd och längtar tills nästa gång. Nu är den kommande utmaningen att jag ska träna styrka själv en gång innan nästa PT timme som tyvärr är den sista. Sen ska jag klara av att stå på egna ben, wish me luck.


Igår blev det lite löpning också, vi var tre stycken som bara skulle ta ett varv på rundan vilket blir 3km. Så den här gången var målet ett lite högre tempo samt att jag inte skulle stanna nåt. Erkänner att jag vid ett tillfälle gick mellan tre lyktstolpar, men är nöjd ändå. 3 km avklarades på 15 min. En av mina löpkompisar var snabbare vilket var perfekt för jag ville inte ligga långt efter honom. Hade jag sprungit helt ensam hade jag säkert inte hållt samma tempo.



Det går bra nu, like a lot!!!

Underbara lunch. Måste dock bli bättre på ...

img_0476 (MMS)

Underbara lunch. Måste dock bli bättre på mellis fronten. Äter inget mellan lunch o middag vilket resulterar i en hel del skåpsätande hemma, ajabaja. Ikväll kommer mina brorsbarn över, sambon är på möte så jag hoppas jag utnyttjar chansen att springa medans de kan passa kidsen;)


Efterlängtad frukost. Har hunnit med ett ä...

img_0475 (MMS)

Efterlängtad frukost. Har hunnit med ett äpple innan träning o ett efter också. Var en riktigt härlig PT timme idag hon körde riktigt slut på mig. Så nu får vi se om det blir ny träningsvärk imorgon har ju varit träningsvärksfri några dagar nu;)


Då var man här igen, står o väntar på att ...

img_0474 (MMS)

Då var man här igen, står o väntar på att gymmet ska öppna. Hoppas på ett härligt pass idag har ju ingen träningsvärk för tillfället, dags att skaffa ny;)


Välkomna

Dessa träningsendorfiner, de är såå välkomna. Tog mig igenom 6 km på 40 min. Det som kändes bäst var att vi höll ett jämnt tempo så man kunde snacka hela tiden. Annars springer jag lite sen trött o går osv. Den här gången orkade jag spurta på slutet, härlig känsla. Imorgon 6,30 dejt m PT;)

Dejt

Ikväll har jag bokat dejt. Har bokat upp mig med två vänner dom bor på samma gata kl 20 ska vi mötas upp för att ge oss ut o springa. Vet inte hur mkt de har sprungit eller vilken form de är i men det ska bli kul att testa att springa med sällskap.

Veckan som gått

Då går den här veckan mot sitt slut. Dagens Underbara väder ville man ju ut i men blev nästan snuvad på det. Familjen skulle ut på promenad men stora var allmänt odräglig, kan bero på att hon somna vid 22 igår och upp 6,30 idag?! När ska mina barn fatta sen kväll = sen morgon. Hur som haver fick hon gå o lägga sig att sova på dagen medans sambo o lilla gick ut. När stora vaknar var hon solstråle igen så då tog vi oss ut på en tvåtimmars promenad, gött.



Veckans träning blev denna:

Mån - löpning

Tis - styrka m PT

Tor - styrka m PT

Lör - Body Pump

Får se vad jag lyckas med under kommande vecka. Två timmar m PT är inbokade och sen hoppas jag att det blir nåt pass m löpning iaf.

Helg

Härlig kväll igår god mat, trevligt sällskap o goda drinkar vad mer kan man begära. Tänk om man hade barnvakt oftare, det är man inte bortskämd med. Riktig lyx! Nu har jag tryckt i mig alldeles för många nybakade småbröd, måste ta tillfället i akt när det bjuds på nybakat. Nu ska vi bylsa på familjen för en promenad i solen!

För lat för att gå o handla, så svängde ih...

img_0473 (MMS)

För lat för att gå o handla, så svängde ihop lite frukostbröd m russin;)


På väg ut på middag! Barnvakt fixad, en vä...

img_0471 (MMS)

På väg ut på middag! Barnvakt fixad, en vän ska firas.Tapas på menyn o vin på det. Blir fint!


Ett bra pass som jag avslutade med 10 min ...

img_0469 (MMS)

Ett bra pass som jag avslutade med 10 min på löpbandet. Nu omelett fylld m tonfisk o grönsaker medans barnen festar vidare på gårdagens pannkakor.


Tar med mig kidsen till minisats. Stora är...

img_0468 (MMS)

Tar med mig kidsen till minisats. Stora är överlycklig! För mig står Body pump på schemat.


Dunderstart

Vilken underbar frukost start idag. Kokt ägg, grönt te, knäckemacka, naturell yoghurt m fruktsallad och efter det lite mivitotal. Känner mig boostad för dagen. Känns dessutom som en bra kontrast till gårdagens frosseri. Middagen blev pannkaksbuffe m sylt, grädde, glass, smör o socker. På det sen när barnen knoppat plockade jag fram min 200!!!! grams chokladkaka Polka, tror att jag åt mest av den, den tog iaf slut utan några större problem. Och ja just det klämde en liten påse lakrits på jobbet. En härlig sockerfredag var vad jag behövde!!

Leker klassisk assistent och målar naglarn...

img_0467 (MMS)

Leker klassisk assistent och målar naglarna på jobbet:)


Frukost, snart är jag människa igen!

img_0466 (MMS)

Frukost, snart är jag människa igen!


Träningsvärk??

Blev ingen löpning igår men hoppas jag orkar idag. Igår hade jag sån galen träningsvärk att jag på kvällen tog en Ipren med tanken att va fan den ska ju lindra värk, värt att chansa. Funka inte!! Nästa tanke var Voltaren gel, gick igång på tanken att smörja mig med den som det vore bodylotion. Men jag hejdade mig då det inte kändes helt normalt;) Då var det fredag, hoppas på en driftig dag på jobbet o sen en myskväll med familjen.

Haft nattbesökare!! Båda tjejerna hamnade ...

img_0465 (MMS)

Haft nattbesökare!! Båda tjejerna hamnade hos oss i natt vilket resulterat i dålig sömn för moi. Oddsen att jag somnar på soffan ikväll...


Dagens träning



Dagens PT träning avklarad med träningsvärk, men det gick galant. Timmen flyger iväg och jag längtar genast till nästa vecka. Hoppas att några övningar sätter sig så jag klarar detta på egen hand för nu efter tre gånger känner jag styrketräning = me like!!!

Idag blev det lite bonus då anläggningen firar 4 års jubileum så det serverades frukost. Tänk om det var så varje morgon, skulle jag ine tacka nej till.


Nu är man tränad, duschad och sminkad och jag känner mig som en ny bättre människa! Nu dags att kötta på jobbet!!! När jag kommer hem är planen ut på jogg!!

Fresh & clean

Denna morgon känner jag mig sådär. Flottig i håret, typ varför tvätta ska ändå träna o tvättar sen. Sen som typ resten av Sverige så less på att vara blek o glåmig måste bli bättre på att använda brun utan sol kanske färga bryn o fransar oxå för nu på morgonen på träningen känns det som jag kan skrämma barn med mitt utseende. Men snart känns det bättre hoppas jag med träningsendorfiner, nytvättat hår o lite smink så blir det en super start på denna torsdag!

Tjoho

  • Tjoho vad ont jag har överallt rumpa, lår, armar, revben. Som sagt ska bli såå intressant att se hur jag ska lyckas träna imorgon, har dessutom planerat in att jag ska ut o springa efter jobbet. S som utmanat mig på milen messade mig idag o berättade att han sprungit 3,6 km på 19 min. Så jag måste lägga på ett kol. Att tillägga är att det var hans första löp!!!! Haft en underbar dag då mamsen kommit på besök o kvällen spenderades med några vänner o massa skvaller. Nu dags att knoppa!

Intressant

Det här kan bli intressant, har träningsvärk överallt i min kropp idag. Då är det dag ett med träningsvärk hur kommer då dag två se ut?! Det som blir intressant är att jag imorgon har PT timme...den som lever får se!

Vill inte, vill inte, vill inte kliva upp!!!!

img_0464 (MMS)

Vill inte, vill inte, vill inte kliva upp!!!!


Känns lite som en klapp på axeln varje gån...

img_0463 (MMS)

Känns lite som en klapp på axeln varje gång jag använder detta tvättprogram ;)


Dagens träning

Det var ett skönt pass, åter igen längtar jag till nästa gång en timme går alldeles för snabbt. Idag skrev jag ner övningarna när jag kom till jobbet. Måste göra det i fortsättningen så jag vet vad jag ska göra. Måste boka tid för att få ett program på gymmet också av en instruktör så jag kommer igång ordentligt. Nu ska det bli gym o löpning på schemat!!!

Först på gymmets parkering. Ska man skratt...

img_0462 (MMS)

Först på gymmets parkering. Ska man skratta eller gråta att man är redo för träning 6,15?! Nu PT timme på schemat.


Kvällens snacks, flera sidor inspiration:)

img_0461 (MMS)

Kvällens snacks, flera sidor inspiration:)


Måndag

Det var den här dagen. Hade en hektiskt dag på jobbet och hela veckan kommer se ut så, men jag gillar utmaningar. Hoppas bara på att känna att en del faktiskt blivit gjort oxå. Stora fick med sig en kompis hem från dagis, kul med lite rulle här hemma. När sambon kom hem bytte jag om o drog ut och sprang igen. Det var tredje gången ute, nu kändes det skillnad. Inte bara tråkigt o jobbigt. Den hör gången kände jag att jag kunde springa längre sträckor än tidigare, hade bättre löpmusik i öronen också. Ska verkligen försökabatt bara jobba på att springa rätt långsamt o bara satsa på att försöka springa så länge som möjligt utan att avbryta med gång. Hastighet får komma längre fram.

Måttat



Shit vilken snygg kropp.....eller vassen i sommar igen lättare sagt....


Måttade mig i förra veckan men glömt lägga upp siffrorna, det var inte bara positiva besked. Inbillar mig att jag var svullen pga den kommande kvinnliga veckan.


Byst:                85 cm (-3)
Under byst:      76 cm  (-3)
Midja:              81 cm  (+2)
Navel:             90 cm   (+3)
Arm:               28 cm   (-2)
Lår:                54 cm   (-2)
Höft:               95 cm   (-3)


Har inte så mycket åsikter, klart att jag hoppats på mer men nu är det som det är. Det är ändå kul att ha måttat, hoppas på enbart minustecken nästa gång iaf.



Idag hämtmat!

img_0459 (MMS)

Idag hämtmat!


Veckans träning

Den här veckans träning är jag klart nöjd över, 5 dagar av 7. Hoppas det kommer fler sånna veckor.

Mån -löpband 45 min

Tis - Styrketräning PT 1h

Ons - Core + Yoga

Fre - Löpning ute 5 km

Sön - Löpning ute 5 km

Motionerat



Tog mig ut med lite nyladdad musik, men den listan måste jag bättra på lite. Började här hemma med att vara totalt omotiverad och hade ingen lust alls att ge mig ut. Men nu har jag ju blivit utmanad så jag ändrade tänket till att jag ger mig ut och går iaf så blir det bonus om det blir någon löpning. Blev mycket gång men en del jogg också. Självklart i efterhand är jag nöjd med mina avverkade 5 km.


Nu woklunch och sen dags för dans med stora.

Lördagsgodis

Minns inte sist jag var så sliten som jag varit idag. Kul igår, inte idag... På väg hem efter trevlig middag hos familjen E. Idag har jag småsnaskat hela dagen, besökte min favoritgodisbutik o laddade en påse. Tog med marängsviss till efterrätt, var inte igår man åt det. Hoppas på en natts god sömn och att få vakna som en ny människa imorgon.

Utmanad

I dag ringde en kompis och utmanade mig. Om 4 veckor ska vi springa 1 mil!! Jag antog utmaningen så nu måste jag lägg upp en träningsplan. Undrar hur jag ska lägga upp träningen för det här, får funderas lite. Ska bli kul att se om jag på bara 4 veckor kan klara av att springa en hel mil??!! Idag tränas det inte, är riktigt schleten idag.... Har varit på stan på dagen hela familjen, ikväll bort på middag så nu ska jag gå o sova en sväng så jag orkar vara social ikväll.

På riktigt

När jag kom hem från jobbet bör jag direkt om till träningskläder och gick ut och "sprang". Kan kalla det intervall för det blev mest att gå, men 5 km avverkade jag ;) laddade ner appen Runkeeper, rekommenderar var 5e minut sa den hur långt jag sprungitnoch vad min snitthastighet var. Så nu har jag en tid att slå nästa gång. Måste bara ladda ner litenlöpmusik på Spotify då jag hade alldeles för lugna låtar. Nu = på väg till fest!!

Fortsätter klackveckan:) tydligen så har j...

img_0454 (MMS)

Fortsätter klackveckan:) tydligen så har jag en jättevad....


Mör

Har legat o degat på soffan sen kidsen somnat, gött! Känner i kroppen att det var bra att vila idag känner av träningsvärk i ben, mage o armar så idag byggs det muskler av vila;) Hoppas jag hinner med ett besök på gymmet imorgon efter jobbet. Ska först slita hund på jobbet sen ska det köpas present till en kompis, hem pussa på familj, göra mig till mitt bästa jag o sen hem till S o A för att dricka gott o mingel!! Kan bli en bra fredag.

Vilodag

Gick över snabbt i bilen o haft en solstråle sen dess, tacksam så länge det varar. Idag är det vilodag på träningsfronten vilket tydligen på hemmafronten betyder saker som tvätta, vika tvätt, dammsuga o skura badrum. Man kan junta det i åtanke nästa gång man funderar på vilodag;)

Sitter i bilen

Sitter i bilen utanför hemmet. Stora tjurar så jag sa att vi kan sitta här tills hon tjurat klart, hoppas det är inom en snar framtid.....

Känns som en bra start på dagen!!

img_0450 (MMS)

Känns som en bra start på dagen!!


Ny dag = nya klackar!!

img_0449 (MMS)

Ny dag = nya klackar!!


Vågbesök

57,4 tack så mycket, blir så glad att det går neråt. Hoppas snart på att se 57 blankt. Har känt mig tjock ett par dagar men får tänka att jag vägde 62 när jag började träna i oktober. Oftast har jag inställningen att jag inte har bråttom ner i vikt men det är klart att vissa veckor vill jag tappa 3 kg över en natt. Men vem vill inte det!!!

Mmmm...

...marabou...eller inte. Faktiskt inte varit chokladsugen på länge, det får gärna hålla i sig ett tag till.


Dagens Core och Yoga var riktigt bra pass man lätt hoppar över då det är lätt att tänka bara på styrka/kondition/förbränning. Förutom att det är stärkande pass för bl a bålen så tycker jag det är lite måbra pass.Personligen så är jag sjukt dålig på att stretcha om jag inte går på pass där stretch ingår. Så Yogan är perfekt stretch för hela kroppen. Man känner sig lite som när man varit på massage så där mör och mosig.


Nu vardagslyx, cola light, brun utan sol, krypa ner i nybäddad säng!

Kvällens meny erbjuder:   Förrätt: 30 min ...

img_0448 (MMS)

Kvällens meny erbjuder:   Förrätt: 30 min Core Varmrätt: 1 h Yoga Efterrätt: soffan o Cola light


Träningsvärk - njae

Trodde att jag skulle ha grym träningsvärk igår efter styrkan m PT, visst känner lite i armarna men hade förväntat mig mer. Känner mig lite besviken faktiskt, ska väl inte ropa hej än. Dag 2 efter träningen är ju imorgon.

Dagens start på dagen!

img_0446 (MMS)

Dagens start på dagen!


Idag är det klackarna i taket!!

img_0445 (MMS)

Idag är det klackarna i taket!!


Öva

Vårkänslorna sprudlar, snart är snön borta o gatorna sopade och då är det dags för klackar igen:) har bott i lågklackat under vintern så nu ska man tränas upp igen, imorgon är det jag som packar ner klackarna o struttar runt på jobbet o smakar på våren!!!

Ingen frukost de luxe idag men har hunnit ...

img_0442 (MMS)

Ingen frukost de luxe idag men har hunnit med ett äpple innan träning o en banan efter. Mina armar kommer ha svårt att lyfta dagens semla efter träningen.


PT

Sitter i bilen o väntar på att gymmet ska öppna så jag kan ha min livs första pt timme. är trött, sov rätt dåligt av oro att försova mig trots dubbla larm. Efter det väntar en tung dag på jobbet men hoppas på att få undan en hel del.

Till middag blev det spagetti o köttfärsså...

img_0441 (MMS)

Till middag blev det spagetti o köttfärssås och kvällsmål för att vara lite mer redo för träning 6,30.


Dagens träning

Blev ingen vidare insats på löpbandet idag :( Blev lite mkt att göra på jobbet så jag blev lite sen därifrån sen hade jag glömt att sambon skulle på åmöte. Men jag hann 45 min på löpbandet, ingen större insats tunga ben, omitiverad o trött. Saknade endorfiner.


Hoppas PTn får mig på rätt spår igen.


Funderar på att anmäla mig till nåt lopp för att öka motivationen. Återkommer om det!


Can you handle the truth


Tjockis

Idag har jag en tjockisdag. Känner mig allmänt fet att det bara väller över överallt. Blä! Har en packad träningsväska i bilen, ska ta mig till gymmet o satsa på 1 timme intervall på löpbandet. Får se om det känns bättre efter det. Kan ha att göra med att jag tog nya helkroppsbilder igår o det enda jag kände var avsmak. Tur nog känner jag mig oftast inte som jag ser ut. Ska försöka få tummen ur röven o lägga upp bilderna ikväll plus att jag tagit nya mått. Det MÅSTE hänt nåt kommer ju i tidigare för små kläder. Tänkte att det var bra att ta mått innan PT träningen kommit igång.

Söndagsaktivitet

Den här helgen är vi aktiva, har packat ihop familjen och nu bär det av till simhallen. Hoppas på bättre lycka denna gång, sist skrek mest lilla hela tiden så då vart det ett snabbesök. Förut halade jag mig för att följa med o bada, man kan inte bli fulare än i baddräkt. Vinterbleka ben, osminkad, inga bröst bara mage. Nu biter jag ihop för de flesta mammor ser likadana ut och värre;)

Frukost dagens favoritmål!!!

img_0434 (MMS)

Frukost dagens favoritmål!!!


Lördagsmys för stora o mig, lilla är natta...

img_0432 (MMS)

Lördagsmys för stora o mig, lilla är nattad o sambon är social på eget håll. Snubblade över bästa storleken på ostbricka 5x20gram så man inte behöver oroa sig för overeating;)


Dagens fynd!!    Snubblade över dessa till...

img_0430 (MMS)

Dagens fynd!!    Snubblade över dessa till tjejerna på rea, de var så fula så de blev coola. De var på rea för två par skor betalade jag 75 kronor. Jag som aldrig hittar nåt på rea!


Lunchbuffe! Älska rester!! Steker ändå på ...

img_0429 (MMS)

Lunchbuffe! Älska rester!! Steker ändå på lite falafel o halloumi på det.


Mackfrukost! Idag står lekland på schemat ...

img_0428 (MMS)

Mackfrukost! Idag står lekland på schemat m några vänner. Vi mammor tänkte att vi kunde smita från pappor o barn för lite shopping:)


Hugger in på ost o skinksallad :)

img_0419 (MMS)

Hugger in på ost o skinksallad :)


TGIF

Då var vi här igen, underbara fredag. Idag besitter jag lite lätt träningsvärk, känns bra. Ska bli väldigt skönt att komma igång med styrketräning, är så vek. Men det ska det bli ändring på. Ikväll är det fredagsmys med familjen A. Blir plockmat på menyn som grillad kyckling, halloumi, oliver, tabouleh, hummous o tzatziki bland annat. Gotti!

En bra start på dagen!

img_0418 (MMS)

En bra start på dagen!


Morgonträning

Igår innan jobbet körde jag 45 min intervall på bandet imorse tog jag mig upp igen o idag blev det body pump. Jag var så kass idag :( orkade typ ingenting o ville bara att passet skulle ta slut. Så nu vet jag inte riktigt vad jag känner för dagens insats. Kanske ska ha inställningen att jag var iaf där??

Repris på gårdagens frukost!

img_0410 (MMS)

Repris på gårdagens frukost!


Tonfiskgratäng recept

Enkel god mat, i like här är receptet:

200 grader 20 minuter

1 purjolök 2 burkar tonfisk
1 dl creme fraiche
4 tomater
1 dl mjölk
2 ägg
1 msk curry
salt/peppar
riven ost


Lägg kokt pasta i en form,
häll över tonfisk,strimlad purjo lägg skivade tomater på det.
Blanda creme fraiche, mjölk,ägg, curry, salt/peppar.
Häll över, strö över riven ost.


Skjuts in i ugnen! Smaklig spis!

BTW

Förresten tonfiskgratängen kommer serveras fler gånger. Märkligast var sambon som genast muttrade när info om tonfiskmiddag yttrades. Han åt visst två portioner....

Keso på hembakad morotslimpa, gott efter 4...

img_0409 (MMS)

Keso på hembakad morotslimpa, gott efter 45 min intervallträning på löpbandet.


Så trött så trött



Den senaste veckan har jag somnat på soffan tre gånger, kan tillägga att jag aldrig somnar på soffan. Senast igår somnade jag innan 21. Sambon var och besiktigade bilen och stora vaknade till och var kissnödig vid 21 kom in i vardagsrummet och undrade varför jag sov på soffan, minns inte vad jag mumlade till svar...


Så det är klart att jag börjat analysera. Är det bara februaritrötthet?? Vad kan jag göra jag sköter ju träning och sömn den enda bristen jag kan komma på är maten, har slarvat på mellisfronten och lite på middagarna. Idag har jag iaf laddat med frukt på jobbet och planerat en bra middag. Ska prova på att göra tonfiskgratäng med pasta. Hoppas att barnen gillar det.

Bokat

Igår var det PT konsultation, var lite svårt med vad jag hade för mål men vi kom fram till att jag vill att det ska synas att jag tränar inte bara att jag gått ner i vikt. Har bokat upp 6 st tillfällen, det som känns lite galet är att sex tillfällen inte känns som så mycket men jag hoppas kunna få en del kunskap av det här som jag kommer ha med mig sen. Så nu ska jag bli kompis med gymmet och jag längtar verkligen efter att få se några resultat:)

Olika

Alla är vi verkligen olika igår blev det zumba för mig tror att det var typ 4e gången för mig och efter den här gången konstaterade jag att det dröjer innan nästa. Jag blir inte sådär lycklig av zumba och inte svettig heller. För mkt stillastående mellan låtarna.Sen var det en person som tydligen bestämt sig för att ge ALLT. Mellan låtarna stog hon och hetssprang på plats. Visste inte om jag skulle bli imponerad eller förskräckt. men det är klart att hon verkligen förbrände dubbelt så mycket som oss andra.